Om

Gefle Karttryck AB

Geflekarttryck AB

 

Är ett serviceföretag inom den grafiska branschen som är sprunget ur Kartförlaget som var en division i Lantmäteriet vars största uppdrag är att trycka kartor, och där vår största kund förnärvarande är Norstedts Förlagsgrupp AB och Lantmäteriet.

Kartor vi trycker är terrängkartor, vägkartor, fastighetskartor, flyghinderkartor mm. Gefle Karttryck har även uppdraget att trycka “Din karta” som är en onlinetjänst åt Metria. Vi ansvarar också för distributionen av "Din karta” ut till kund. Orienteringskartor är en annan produkt som vi trycker, då trycker vi på ett lateximpregnerat papper som är vattentåligt.

Förutom kartor så kan vi hjälpa till med andra trycksaker, allt från visitkort, flyers, tapeter, foldrar och broschyrer. Med den digitala tryckteknikens fördelar kan vi snabbt och kostnadseffektivt producera dina trycksaker. Beställ inte mer trycksaker än vad du behöver och ta vara på möjligheten att uppdatera din trycksak när den blir inaktuellt. Hos oss går det dessutom att få hjälp med kopiering i både färg och svartvitt.

Förutom ”standardtrycksaker” kan vi trycka affischer i alla tänkbara format i vår storformatsskrivare. I den skriver vi ut på olika material tex. papper och textilväv, det sistnämda använder vi när vi producerar Rollups, en produkt som är enkel och smidig att ta med på mässan, föredraget eller varför inte till kundmötet. Här finns även möjligheten att få affischer monterade på kapaskiva samt laminerade och inramade.

Vid frågor ring eller mejla ronny@geflekarttryck.se eller 026-650018

Special tapet

 

Jan jörnmark: Arbetar vid Chalmers och Handelshögskolan i Göteborg och har haft uppdrag för Nationalencyklopedin. Blev doktor i ekonomisk historia 1993 och är idag docent. Blev utsedd till årets bäste lärare på Handels i Göteborg 1996 och 2006. Han är också en duktig fotograf.

 

Carolin Forsberg: Hon jobbar hon gärna ”on location” och med naturligt ljus. Hon har tagit en serie bilder på natur, blommor och texturer, bilder som är snygga som fondväggar.

Fotograf: Jan Jörnmark http://jornmark.se

Varitess Tapetpapper

Vi trycker på ett tapetpapper som heter Varitess och tillverkas av ett företag i Tyskland, Nenah Lahnstein.

Pappret har en god återgivning i färger och är väldig lätt att hantera. Man kan stryka ut limmet på väggen och sedan sätta upp tapetvåden på limmet och stryka ut den på väggen, vilket gör att det är lätt att sätta upp. Man behöver inte förbehandla pappret för uppsättning.

 

Tapetvåderna är 475 mm bred och sedan så hög som kunden vill att tapetvåden skall vara. Om det kräver mönsterpassning så är det inga problem.

 

Vi kan trycka tapeter med motiv som kunden själv vill ha. Vi göra fondväggar, rum, arbetsplatser, butiker och stora reklamspottar. Kunden kan anpassa sitt rum till precis vad kunden vill ha.

Fotograf Carolin Forsberg: http://www.bycarolin.com

Copyright © All Rights Reserved